woensdag 30 januari 2013

2013 ons Jaar?

Door alle toestanden in december was de mistocystogram niet doorgegaan. Hierin zou gekeken worden hoe de reflux verholpen was met de eerdere ingreep.
Een officiele doorverwijzing naar Rotterdam was er dan ook nog niet van gekomen omdat dit onderzoek nog doorslaggevend moest zijn voor transplantatie.
De uitslag van het onderzoek is niet helemaal waar we heel blij mee zijn.
We staan wel met 1 voet in Rotterdam, maar de operatie moet misschien nog wel doorgaan. Natuurlijk is Mika een twijfelgeval. Reflux wordt gemeten in graden, bij graad 3 kan er getransplanteerd worden, Mika heeft Graad 3/4. Utrecht zegt dat er getransplanteerd kan worden, omdat Mika in het verleden weinig ontstekingen heeft gehad, maar laat de verdere beoordeling aan Rotterdam over, omdat zij  daadwerkelijk de transplantatie moeten gaan doen.
Gisteren kreeg ik een bericht dat er waarschijnlijk geen operatie moet plaatsvinden maar binnen 2 weken komt het officiele oordeel.
Zodra duidelijk is dat er geen operatie komt gaan we ook de pegsonde weer terug laten plaatsen, want ja moet hij wel geopereerd worden hebben we er liever 2 in 1.

Dus het wachten is op Rotterdam en dan op de onderzoeken bij Arjan en mij.

Want de vraag is wie is het meest geschikt al donor voor Mika...
En dan kan het snel gaan, we gaan alles maar doorlopen en over ons heen laten komen!
2013 wordt een spannend en ingrijpend jaar maar we hopen heel goed 2014 in te wandelen :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google Analytics Alternative