vrijdag 22 februari 2013

Hij zit er weer in :) of hij is er weer uit ;)

Steeds vaker gingen we zijn neussonde vervloeken. En het was wachten op een nieuwe pegsonde.
Omdat er misschien nog een operatie voor zijn urineleiders in de planning stond werd de operatie nog een beetje afgehouden omdat we dan liever maar alles in een keer wilden laten doen.
Donderdagmiddag 7 februari werd eindelijk de knoop doorgehakt. De volgende dag zou de buiksonde weer ingebracht worden. Wat een opluchting want de laatste tijd spuugde hij steeds zijn neussonde uit en ook het aangezicht is gewoon minder leuk met een neussonde...
De operatie is goed gegaan, wel zijn we tot de woensdag erna gebleven om zo de dialyse langszaam op te bouwen.

Afgelopen maandag werden we ineens gebeld door Sophia, we kunnen a.s. maandag 25 feburari terrecht voor de eerste gesprekken, hadden we eigenlijk nog niet zo snel zien aankomen omdat ze slag om de arm hadden gehouden dat ze over een maandje een afspraak zouden inplannen.
Deze start is heel dubbel, aan de ene kant heel fijn omdat we nu gewoon verder kunnen maar aan de andere kant, tsja, het zal toch best wel een heftige periode gaan worden ben ik een beetje bang voor.

We starten maandag om 9.00 uur in het sophia voor een gesprek met de kindernefroloog en verpleegkundige en zullen van ons alle drie bloed laten prikken, daarna gaan we door naar het Erasmus MC en zullen we een gesprek met de nefroloog.

Erg spannend dus...
We moeten het allemaal gaan ondervinden dus laten het maar op ons afkomen.
Zal volgende week als we meer nieuws hebben proberen de blog weer bij te werken.

1 opmerking:

Google Analytics Alternative